Események betöltése

« Összes Események

Loleh Bellon: A csütörtöki hölgyek

október 9 19:00 - 20:30

Három idős, vérbeli párizsi hölgy, Sonia, Marie és Helene, csütörtök délutánonként együtt teázik. Mindez játékos, mozgalmas formában, hiszen a nők mindig szórakoztatóak. Igaz? Valószínűleg mindenki ráismer egy-egy barátjára, ismerősére vagy önmagára egy csütörtöki hölgyben. Csütörtökönként minden szóba kerül: a múlt, a gyerekkor, a szerelmek, a család, a mindennapok kis örömei és kudarcai. Mindig megvitatják aktuális gondjaikat. Jelmezbál, részvények, kriptabővítés, sütés, fogpótlás, tévéműsor, gyereknevelés, munka, öregedés, halál.

Az írónő, aki maga is színésznő, teljes beleérzéssel éli és írja meg ezeknek a hölgyeknek az életét. Miközben pereg előttünk a játék, nyilvánvalóvá válik, hogy franciák, oroszok, magyarok nagyon hasonlítunk egymásra. Legalábbis az asszonyok.

“Nem vagyok író. Soha életemben nem ültem le íróasztalhoz. Kószálok a városban, ábrándozom. Kis papírdarabkákra párbeszédfoszlányokat jegyzek fel. Soha nem gondolok ki nagy elméleteket. Én az érzéseimmel gondolkodom.” Loleh Bellon

LOLEH BELLON: A CSÜTÖRTÖKI HÖLGYEK

szünet nélkül

Sonia: Papadimitriu Athina

Marie: Szabó Éva

Helene: Borbáth Ottilia

Jean: Kós Mátyás

Victor: Mészáros Tamás

 

Rendező Szitás Barbara

A Spirit Színház előadása

Belépőjegyek 2500 Ft-os áron vásárolhatók a művelődési házban vagy a jegy.hu oldalon

Az előadás a hatályos járványügyi jogszabályával betartásával látogatható!

Részletek

Dátum:
október 9
Időpont:
19:00 - 20:30
Esemény kategória:

Helyszín

Művelődési ház
Templom tér 25.
Solymár, 2083 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+3626360100