Beszélj magabiztosan angolul!

2018-10-17 11:31:30

learandgo.jpg

Térítésmentesen használható angol nyelvleckék a solymári könyvtár olvasóinak! Az új szolgáltatásunkkal igénybe vehető learn&go leckéi alapvetően olyan tanulóknak készültek, akik valamilyen szintre már eljutottak, de úgy érzik, mégsem tudják a gyakorlatban hasznosítani a tudásuk. Tehát nem önálló tanfolyamról van szó, hanem inkább gyakorlati fejlesztésről.

 

„Könyvtárunk új elemmel bővítette szolgáltatási körét, melyet a beiratkozott tagok térítésmentesen vehetnek igénybe. Intézményünk megállapodott a learn&go jogtulajdonosával, így az Alapfok 1. hanganyagot és a hozzá tartozó ebook-ot helyben kipróbálhatják az érdeklődők” – meséli Varga Zsolt, a művelődési ház igazgatója.

 

Minden lecke 7 részből áll, melyek életszerű helyzeteket dolgoznak fel. A párbeszédekben rengeteg olyan angolos szófordulat található, melyeket más szituációkban is lehet használni. A kifejezések és szavak kiejtését ismétléses feladatokon keresztül lehet gyakorolni. „A sorozat rengeteg témát lefed, a kapcsolódó szavak angolul és magyarul is meghallgathatók. A párbeszédek szereplői anyanyelvi angolok, brit kiejtéssel. Így könnyebb megszokni és megérteni az élő nyelvet. Az ebook nem csak szavak, kifejezések felismerésében és megértésében nyújt segítséget, de a leírt szavak írásos alakja olvasás közben könnyebben rögződik.

 

Aki kedvet kap a lear&go honlapjáról (www.learnandgo.hu) az alap és középfokú leckéket külön-külön vagy egyben is megvásárolhatja, mp3 formátumban letöltheti és akkor vezetés, utazás, sportolás közben vagy szabadidejében is bármikor hallgathatja. További információk a www.learnandgo.hu honlapon találhatók.

Jó tanulást!


vissza

facebookyoutubeemail