A Nyár Társadalmi Szervezete lett a Kud–A.R.C.

2018-06-04 12:09:10

utcakép, főzőverseny.jpg

A Magnet Bank a Kud–A.R.C. Közhasznú Ifjúsági Egyesületet választotta idén a Nyár Társadalmi szervezetének. Ez azt jelenti, hogy a solymári bankfiókban június 4. és augusztus 31. között megtalálható becsületkasszába bárki adományt helyezhet el számukra. Cserébe a szervezet egy Kud–A.R.C., illetve Chili Fesztivál logós jelvényt kínál az adományozónak.

 

A Magnet Bank megalakulása óta missziójának tekinti a civil szervezetek támogatását. Az ügyfelek sokféle módon járulhatnak hozzá különféle társadalmi szerveződések működéséhez. A bank mindig új kezdeményezésekkel próbálja minél hatékonyabbá tenni a támogatói tevékenységet. Az Évszak Szervezete Programmal lehetővé teszi, hogy egy adott évszakban, három hónapon keresztül bárki segítse a bank által kiválasztott csoportot adományával.

„A befolyt összeget, mely a nyár végén vehető át, teljes egészében a szeptember elsejei Chili Fesztivál megrendezésére fordítja az egyesület” – mondja Straub István (Bames), a Kud–A.R.C. elnöke. – „Nem mindenki tudja, hogy a solymári chilis rendezvények – Chili Fesztivál, Chili Mikulás – mögött is a Kud–A.R.C. áll. Az első fesztivált 2012-ben rendeztük, azóta országos hírű eseménnyé nőtte ki magát és mára összefonódott Solymár nevével.”

Az egyesület, melynek az Apáczai Csere János Művelődési Ház ad otthont, kizárólag önkéntesekkel szervezi és bonyolítja le rendezvényeit, lehetőséget kínálva a fiataloknak a közösségben, közösségért való tevékenykedés megtapasztalására. Céljaik között szerepel a fiatal tehetségek felkutatása, fellépési, kiállítási lehetőség biztosítása a művelődési ház pinceklubjában, a Kud-ART galériában, és különféle saját szervezésű programokon, mint például a Chili Fesztivál.

spencer hill magis band.jpg

„Nagyon megtisztelő, hogy mi lettünk az évszak szervezete” – mondja az elnök úr. – „Így még többen megismerhetik tevékenységünket. Mivel non-profit rendezvényeink pályázati pénzekből, támogatásokból valósulnak meg, nagy segítséget jelent számunkra ez a lehetőség abban is, hogy a megszokott színvonalon valósítsuk meg az egyre nagyobb rajongótáborral rendelkező fesztivált.”


vissza

facebookyoutubeemail