Írd meg a saját mesédet! – Május elejéig lehet jelentkezni a meseíró pályázatra

A gyerekekben rengeteg kreativitás és vállalkozó szellem van, ha teret kapnak a kibontakoztatására, akkor értékes alkotások születhetnek. Ennek szellemében a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és a Móra Kiadó 2018-ban ismét meghirdeti a Janikovszky Éva meseíró pályázatot. Tematikai megkötés nincs, bármilyen témát feldolgozhatnak a meseírók, azonban mindenki csak egy, nyomtatásban még meg nem jelent írással indulhat, maximum 5 (A/4) oldal terjedelemben.

magic-book-by-ileeh95-1.jpg

A pályázók három korcsoportban indulhatnak:

  • I. korcsoport: 7–9 évesek;
  • II. korcsoport: 10–13 évesek;
  • III. korcsoport: 14–16 évesek.

A pályaműveket kizárólag e-mailben lehet beküldeni a janikovszky@fszek.hu címre, 2018 május 2-án éjfélig.

A pályázat részeként az e-mail szövegében minden esetben pontosan fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, e-mail címét, az iskolája nevét, címét és e-mail címét, az e-mail tárgyában pedig a „Meseíró pályázat” megjelölést.
A pályamunkákat Word-dokumentumként vagy PDF-fájlként kell az elektronikus levélhez csatolni, úgy hogy a fájl elnevezése tartalmazza a pályázó nevét és a pályamű címét.
pl.: Proba_Kazmer_Az_en_mesem.doc vagy Proba_Kazmer_Az_en_mesem.pdf 

A pályázat záró eseményére, az ünnepélyes eredményhirdetésre 2018. június 1-jén, pénteken, 14 órakor kerül sor a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtárában, ahová a szakmai zsűrihez továbbjutott pályázókat hívják meg.


vissza

facebookyoutubeemail