2018. DECEMBER 7., PÉNTEK, 21 ÓRA – MŰVELŐDÉSI HÁZ

ERŐS PISTA
Red Hot Chili Peppers Tribute koncert

Kapunyitás: 20.00 órakor

A belépés adomány jellegű, az ajánlott összeg 500 Ft, amiért cserébe tombola jegyet adunk. Tombola húzás a koncertet követően a pinceklubban, többek közt csípős nyereményekért.

1207.jpg

Ami a Chili Fesztiválon elmaradt!

2012 után, az idei chili fesztivál fő zenei produkciója lett volna a zenekar, de az extrém időjárásnak köszönhetően az előadás elmaradt. A KUD-ARC egyesület, egy kicsit a Chili Mikulás Buli helyett is, december hetedikére meghívta a zenekart.  A koncert a nagyteremben lesz megrendezve.

„2004 augusztusában körvonalazódott a zenekar. Hivatalosan 2004. november 13. a születésnap. Ekkor volt az első koncertünk ugyanis. Egyébként mindenki más zenekarokból érkezett.
Ez egy Red Hot Chili Peppers Tribute zenekar. Megközelítőleg 50 szám van a repertoárban. Valamikor Funky Monks and the Jungle Men néven kezdtünk, aztán Steve Strong lett, majd magyarosítottuk a nevünket Erős Pistára. Mindezt az első félévben le is rendeztünk, azóta már csak koncertezünk jobbra-balra.
Eleinte sokan azt gondolták, hogy Lagzi Lajcsi konkurense ez az Erős Pista, aztán mikor véletlenül meghallották a zenekart rá kellett jönniük, hogy tök másról van szó. De olyan is előfordult, hogy meglátták az utánfutónkat – amin ugye rajta volt a nevünk – s akkor rájöttek, hogy paprikában utazó piacosok vagyunk. Így már minden rendben!
Szóval ennyi a zenekar lényege...
Ja! Az utóbbi időben végre TÉNYLEG elkezdtünk csinálni saját dolgokat, reméljük lesz is belőle valami.”


vissza

facebookyoutubeemail