Kud-A.R.C. Közhasznú Ifjúsági Egyesület

kudarc.png

"1990-ben Solymáron néhány fiatal - többek közt Csomai Zoltán és a Tancus Saurus (MWS) zenekar tagjai - elhatározta, létrehoz egy rock klubot az Apáczai Csere János Művelődési Ház pincéjében, Zenélő Rinocérosz néven. Egy helyet, ahol találkozhatnak, kedvenc zenéiket meghallgathatják, végre állandó helyen élvezhetik egymás társaságát. Sokan csatlakoztak az alapítókhoz. A következő évtől már Kud-A.R.C. (Alternatív Rock Club) néven működött. Miért lett Kud-A.R.C? Azt már tudtuk, hogy Alternatív Rock Klub akarunk lenni. Az is tény, hogy folyamatosan be akarták záratni a helyet. 

Mérföldkő a klub életében a 2002. október 15-én megtartott alapító gyűlés, amikor ifjúsági egyesületté, majd 2004-ben közhasznú ifjúsági egyesületté alakultunk.

Célunk Solymár és vonzáskörzetében, vagyis a Pilisi medencében szabadidős programok megszervezése fiatalok számára; más hasonló célokat követő egyesületekkel, ill. szervezetekkel való együttműködési lehetőségek és információcsere biztosítása; közös programok szervezése és rendezése az egyesület tagjai és azok egyéb közösségei számára; fiatal tehetségek felkutatása, részükre fellépési és kiállítási lehetőségek biztosítása, művészeti és oktatási programok szervezése, lebonyolítása. (forrás: kud-arc.hu)

Klubnapok: csütörtük 19 órától, valamit rendezvényeikhez igazodva

Felvilágosítás: Straub István (Bames) +3620 473-0030
kudarcklub(kukac)gmail.com


vissza

facebookyoutubeemail