2018. március 25., vasárnap, 16 óra – MŰVELŐDÉSI HÁZ

0325.jpg

 

KALANDGYÁR

Interaktív „zenede” az Ágról ágra családi zenekarral

TÁRSASJÁTÉK KLUB

A programok díjmentesen látogathatók.

A KALANDGYÁR programjában a sokak által ismert, Solymáron élő Bussy család új formációval mutatkozik be. Nemcsak hivatásuk, de legkedvesebb időtöltésük is a közös muzsikálás, amely gyermekeiknek is természetes élettere. Műsorukban megismerhetjük zenéjüket, hangszereiket, majd a hallgatóság – gyermekek és felnőttek – együtt muzsikálhatnak a családdal, igazi zenészekhez illő zeneszerszámokon. Az aprócska korosztály a spontán megalakuló csengettyű zenekarban élheti meg az örömzenélés élményét.

Természetesen ez alkalommal sem távozhat senki sem üres kézzel, hiszen végezetül közösen készíthetünk magunknak egy-egy zaj(zene?)-keltő eszközt.


A Kalandgyárral egyidőben indul a TÁRSASJÁTÉK KLUB, amit a játékok összetettsége miatt, elsősorban 10 éven felüli gyerekek, illetve felnőttek számára ajánlunk!

A társasjátékról a Ki nevet a végén? vagy a Gazdálkodj okosan jut eszedbe? Akkor felejtsd el, amit eddig tudtál a társasokról, mert itt a játékok új generációja! Az elmúlt 20 évben forradalmi változások történtek a társasjátékok világában és azóta folyamatosan, hónapról hónapra új, kreatív alkotások jelennek meg Európában és Amerikában: többek között kooperatív, stratégiai, történet-alapú vagy akár rövid, könnyedebb party-játékok formájában.

Gyere el, és ismerkedj meg a tartalmas, felnőttek körében is népszerű időtöltés új formájával! Ne tartson vissza, ha nincs kedved szabálykönyveket bújni, hiszen szívesen bemutatjuk és elmagyarázzuk a különböző játékokat.

„Többet tudsz meg egy emberről egy óra közös játék, mint egy év beszélgetés alatt” – mondta Platón.

 


vissza

facebookyoutubeemail